Voňavé cukroví DÁRKOVÉ skořice, perníček, kakao

VÁNOCE ⭐
225 Kč
Skladem

Voňavé Cukroví DÁRKOVÉ

Obsahuje:

  • Medvěd skořicový 75 g
  • Medvěd perníčkový 75g
  • Medvěd kakaový 75 g

Detailní informace

Detailní popis produktu

Voňavé Cukroví DÁRKOVÉ

MEDVĚD SKOŘICOVÝ 75 G

Skořici už znali naši prapředci stejně jako med a proto jsme spojili tyto dva skvosty do jedné skleničky. Poznejte zázračné dědictví prověřené tisíciletími.

Obsahuje: pastovaný med, skořici

Samostatný produkt zde

MEDVĚD PERNÍČKOVÝ 75 G

Vůně jako když maminka peče perníčky. Připomíná domov, lásku, pohodu. Zkrátka to vaše krásné, co chcete.

Obsahuje: pastovaný med, perníkové koření

Samostatný produkt zde

MEDVĚD KAKAOVÝ 75 G

Pro všechny, kteří v sobě stále mají ba i menší než větší kousek dětské dušičky.

Obsahuje: pastovaný med, kakao

Samostatný produkt zde

Konzistence ochuceného medu Medvěd

Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. 

Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici

Včelnice Lubno II

Ahoj, tady Josef – Váš včelař

Včelařův výběr je mixem různých ochucených medů Medvěd. Každý Včelařův výběr je namixován jinak. Vybírat lze z bohatě namixované nabídky příchutí ochuceného medu Medvěd.

Co je to pastovaný med?

Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

Včelařství Domovina - to je med od včelaře, domácí med, český med

Chováme včely s láskou

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: