Hodnocení obchodu

5,0 5731 hodnocení
5
5685x
4
24x
3
10x
2
0x
1
12x
Nevyplňujte toto pole:
LP Avatar autora Libuše Pluhařová | 24.5.2024
AP Avatar autora Andrea Přitasilová | 24.5.2024
S obchodom som velmi spokojna.Rychle dodanie a skvela komunikacia.Ochutene medy som objednala ako darcek dcerkynej pani ucitelke ku konci skolskeho roku.Su krasne darcekovo zabalene a urcite budu skvelo chutit🙂
SU Avatar autora Světlana Uzlová | 24.5.2024
Super obchod
M Avatar autora Martina | 24.5.2024
IH Avatar autora Ivana Hájková | 23.5.2024
Super obchůdek
Avatar autora Renata Škanderová | 23.5.2024
AN Avatar autora Alena Novotná | 23.5.2024
Rychlé dodání, důležité informace dodány, vřele doporučuji
L Avatar autora Lenka | 22.5.2024
Jsem velmi spokojená, objednávám opakovaně. Za mne je topka med s rybízem a višněmi, je to velmi svěží chuť. Pohankový med je velmi intenzivní, podobná chuť jako třtinová melasa. Velmi návykový. Výborný jen tak, na oblíbeném pečivu, ale skvělý i do masových pokrmů. Vyzdvihne chuť, dodá hloubku...perfektní :)
ZP Avatar autora Zákaznická péče (Administrátor) 23.5.2024
Milá Lenko, s velkým potěšením jsme si přečetli Vaši recenzi a děkujeme Vám za ní! Vaše spokojenost je pro nás prioritou a proto nás nesmírně těší, že Vám med od nás chutná, že jste vyzdvihla krásné vlastnosti pohankového medu a že váš top favorit je Rybíz v medu a že jste s naším obchodem spokojená. Velmi si ceníme Vaší zpětné vazby a budeme se snažit i nadále splňovat Vaše očekávání. V případě jakýchkoli otázek nás neváhejte kontaktovat na emailu info@vcelarstvi-domovina.cz. Přejeme Vám krásný den, Zdeňka
Avatar autora Tomáš Šíma | 22.5.2024
Avatar autora Anna Říhová | 22.5.2024
Ano
OS Avatar autora Oksana Shimon | 22.5.2024
Spokojena.
VA Avatar autora Vendula Ambrožová | 22.5.2024
MM Avatar autora Martina Malovaná | 20.5.2024
OP Avatar autora Olga Procházková | 20.5.2024
KS Avatar autora Katarína Staškovičová | 20.5.2024
Rychlé doručení, výrobky skvělé určitě som tam nebola naposled
ZP Avatar autora Zákaznická péče (Administrátor) 21.5.2024
Milá Kataríno, za Váš nákup, kladnou recenzi i doporučení Vám moc děkujeme, záleží nám na spokojenosti každého zákazníka a snažíme se pro ni udělat vždy maximum, proto nás těší, že i Vy "odcházíte" z našeho obchodu spokojená. Těšíme se na Váš další nákup. Přeji Vám příjemný den. S přátelským pozdravem, Zdeňka
MS Avatar autora Martina Srovnalová | 20.5.2024
DK Avatar autora Denisa Kovalová | 20.5.2024
jsem moc spokojená
ZP Avatar autora Zákaznická péče (Administrátor) 20.5.2024
Děkujeme Vám za Vaši recenzi! Velmi si ji vážíme. S pozdravem, Zdeňka
MS Avatar autora Martina Soukenikova | 20.5.2024
HT Avatar autora Helena Torakova | 20.5.2024
Rychlé dodání.Spokojenost.Pět hvězdiček.👌
ZP Avatar autora Zákaznická péče (Administrátor) 20.5.2024
Děkujeme Vám za Vaši recenzi! Velmi si ji vážíme. S pozdravem, Zdeňka
BS Avatar autora Barbora Schovancova | 20.5.2024
Medy skvělé,kupují jak pro sebe tak pro rodinu a pro učitele na konec školního roku.Maji vždy velký úspěch.
ZP Avatar autora Zákaznická péče (Administrátor) 20.5.2024
Děkujeme Vám za Vaši recenzi! Velmi si ji vážíme. S pozdravem, Zdeňka