ananasový med
Lahodná chuť exotického ovoce kombinovaná s poctivým domácím medem z Vysočiny. Prostě ananas. A proč právě ananas? Krasavec s chocholkou ledacos dokáže:
- - Aktivně pomáhá udržovat organismus ve formě,
- - NAdchne svou vůní a typickou sladkou chutí,
- - NA Svátečním stole i během běžného dne vypadá báječně.
Nyní je společně s naším medem v jedné sklence. Otevřete ji jednou a vychutnáte až do sladkého dna. Ochucený ananasový med se hodí na mlsání, vaření i jako dárek. Stačí si jenom vybrat:
Nejprodávanější
Ananasový med z Domoviny
Ahoj, tady Alena a Josef, vaši včelaři
Jak jsme objevili ananas? Ananas může mít nálepku luxusního ovoce. Slaďoučký, šťavnatý, plný vitamínů… A což takhle si takový luxus dopřát častěji, klidně i každý den ve spojení s medem!
Našeho ochuceného Medvěda ananasového využijete každý den, v kuchyni, třeba k přípravě rychlé svačinky, nebo si na něm smlsnete jenom tak, na lžičce. Jedná se o vynikající zdroj vitamínů a dalších užitečných látek, které přispívají k vašemu zdraví.
Co obsahuje ananas:
- - až 85 procent vody,
- - cukry, tuky, bílkoviny, vlákninu,
- - vitamíny A, B, C, riboflavin, niacin,
- - minerály (draslík, fosfor, vápník a železo).
Ananas je dobrý. A na co je dobrý? Zpomaluje stárnutí a doporučuje se při:
- - poruchách zažívání a prevenci žaludečních vředů,
- - otocích a zánětech,
- - vysokém krevním tlaku,
- - artritidě a arterioskleróze,
- - horečkách a regeneraci tkání,
- - prevenci srdečních onemocnění,
- - nemocech močového ústrojí a zánětech močových cest,
- - nadměrné fyzické zátěži a rekonvalescenci po sportu,
- - redukčních dietách.
Jak vypadá ochucený med ananasový?
Je to medík snadno roztíratelný na pečivo, neteče jako běžný med květový a hustotou lehce převyšuje pastovaný med díky přimíchanému sušenému ananasu. A kdyby náhodou, nechte ho pár hodin v pokojové teplotě, aby změknul. Inu, jedná se o stopro přírodní výrobek bez stabilizátorů, cukerných sirupů či jiných ředících šťáviček.
Složení Medvěda ananasového
Složení našeho ananasového medu je přírodní, a proto tak jednoduché: jenom za studena pastovaný med a lyofilizovaný ananas.
Lyofilizace: postup sušení mrazem zachovávající přirozenou vůni a chuť ovoce i jeho nutriční hodnoty, vlákninu, vitamíny a minerální látky. Ovoce chutná jako čerstvé.
Pastovaný med: květový med mechanicky uvedený do lehce roztíratelné konzistence a zbavený přirozené krystalizace pozvolným mícháním bez ztráty kvality (nemůže tedy úplně ztuhnout).