Marináda s medem pro úžasnou grilovačku

Grilujeme celý národ! Griluju já, griluješ ty a grilujeme my všichni. Maso nebo zeleninu. Sezona už začala, a tak se griluje o sto šest. Kuřecí maso, vepřové maso, hovězí steaky nebo šťavnaté ryby. Grilované cukety nebo papriky. A grilujete také hermelín? Koukněte na náš tip, jak s hermelínem na ohni naložit na nový způsob.

Zásadní je zajisté marináda. Jistě, stará dobrá klasika – sůl, pepř a olej, nad ni mnohdy není. Ale co takhle vyzkoušet marinádu, třeba s medem? Med a maso, to je dobrá kombinace. Pojďte vyzkoušet tu ode mě.

Co budete potřebovat?

  • 2 lžíce sójové omáčky
  • 2 lžíce medu
  • 1 stroužek česneku
  • Sůl dle chuti
  • Pepř – není podmínkou

Vše smícháme a je hotovo. Maso je dobré nechat v marinádě uležet přes noc v lednici. Množství marinády násobím dvojnásobkem, pokud ji chci víc.

Dobrou chuť a plná bříška přeje Josef

Marináda s medem na maso

maso na ohni

Grilování

Přihlaste se prosím znovu

Omlouváme se, ale Váš CSRF token pravděpodobně vypršel. Abychom mohli udržet Vaši bezpečnost na co největší úrovni potřebujeme, abyste se znovu přihlásili.

Děkujeme za pochopení.

Přihlášení