Marináda s medem pro úžasnou grilovačku
Griluje celý národ! Griluju já, griluješ ty a grilujeme my všichni. Maso nebo zeleninu. Sezóna už začala, a tak se griluje o sto šest. Kuřecí maso, vepřové maso, hovězí steaky nebo šťavnaté ryby. Grilované cukety nebo papriky. A grilujete také hermelín? Koukněte na náš tip, jak s hermelínem na ohni naložit na nový způsob.
Zásadní je zajisté marináda. Jistě, stará dobrá klasika – sůl, pepř a olej, nad ni mnohdy není. Ale co takhle marinádu s medem? Med a maso, to je dobrá kombinace. Pojďte vyzkoušet tu ode mě.
Recept na marinádu s medem pro úžasnou grilovačku
Co budete potřebovat:
- 2 lžíce sójové omáčky,
- 2 lžíce medu,
- 1 stroužek česneku,
- sůl dle chuti,
- pepř (není podmínkou).
Postup přípravy marinády s medem pro úžasnou grilovačku
Vše smícháme a je hotovo. Maso je dobré nechat v marinádě uležet přes noc v lednici. Množství marinády násobím dvojnásobkem, pokud jí chci víc.
Dobrou chuť a plná bříška přeje Josef.