Med a sexuální život 1. Proč med nabudí, uklidní a potěší

Zlepšit svůj milostný život touží snad každý. A proč ne, vždyť je to vlastně docela jednoduché. Stačí kapka medu, až takhle snadno zní moje rada. Ano, med skutečně může pomoci častěji prožít krásné chvíle. Ale pozor, nevyřeší trable s láskou, vztahem, manželstvím. Tam si každý musíte poradit sám.

Med a sexuální život

Ještě než vám ukážu, jak podpořit touhu, musíte si ujasnit, že med tvoří jenom dílek celé skládačky. Na povedený sex má totiž vliv i kvalitní stravování a k němu vedle medu pomáhá celá řada dalších surovin a potravin. Zdravý životní styl prostě znamená základ, abychom se udržovali fit ve všech směrech.

Med jako afrodiziakum

Pojídání medu je velice jednoduchý – a navíc i chutný – způsob, jak být v posteli ve formě. A pokud ho zkombinujete s další surovinou, která umí podpořit milování, je vyhráno. Třeba s chilli :-) Med tedy lze považovat za afrodiziakum (název podle řecké bohyně lásky). To znamená, že zvyšuje touhu, výdrž, rozkoš a zabraňuje vyčerpání.

Vyzkoušejte naše top ochucené medy:

ananasový | dračí ovoce | višňový | jahody s vanilkou | banánový

Nic na tom nemění ani to, že z vědeckého hlediska afrodiziaka žádné kouzelné látky ke zlepšení sexu nejspíše vůbec neobsahují. Jde spíše o to, že dokážou kladně působit psychologicky. Věříte-li v jejich pozitivní schopnosti, chemická reakce v mozku vyvolá opravdové citové vzrušení. Takže kupovat podpůrné pilule a kapsle je vlastně drahý nesmysl.

Med jako uklidňovač

Já vám v tomto a následujícím článku chci ukázat, že med je ještě něco trochu více. Obsahuje řadu minerálů a stopových prvků, detoxikuje organismus, zlepšuje fungování orgánů (včetně pohlavních) a tělo zkrátka celkově dostává do pohody. Což se před i během vášnivé noci v posteli rozhodně hodí.

  • V souvislosti s tématem doporučuji také přečíst: Děti a med.

Včelí med podporuje správnou funkci prostaty, která je důležitá pro mužskou vitalitu. Podobně jako čokoláda dokáže snížit stres a podrážděnost, uklidnit a podpořit pocity radosti. Kladně působí na sebevědomí. Skvělé jsou na to ochucené medy s kakaem, kakaovými boby a kakaem s chilli. S takovou náladou se na dospělácké hrátky budete těšit!

Cyklus Med a sexuální život od Včelařství Domovina

  1. díl: Proč med nabudí, uklidní a potěší (právě čtete)
  2. díl: Praktické rady, jak na to

Med a sexuální život

Další zajímavé články na našem blogu