Med a sexuální život 2. Praktické rady, jak na to

minulém článku jsem vám povídal spíše obecně. Hlavně o tom, že med sice není žádné kouzelné afrodiziakum, ale sexuální život dokáže zlepšit jako úsměv Venuše, římské bohyně lásky. Teď se na to, jak a proč med používat pro posílení milostných prožitků, podíváme podrobněji.

Med zvyšuje sexuální touhu

Med zvyšuje chuť na milování. Tvrdí především východní filozofie. Obzvláště med vyrobený z určitých afrodiziakálních květů prý dokáže divy. My ovšem víme, že i tradiční včelí pochoutka nás do dospěláckých hrátek pěkně popostrčí. Med totiž představuje bohatý zdroj energie, který je pro kvalitní výkon v posteli jistě třeba. Obsahuje i bór, který ocení pánové – večer budou stát pevní v kramflecích.

Tipy, jak medem zlepšit sex

Dopřejte si proto zhruba hodinu před mazleníčkem hrnek medového mléka na sílu a povzbuzení. Je to jednoduché, vlažné mléko smíchejte s cukrem a ochuceným medem:

  • jahodovým – zabraňuje nadýmání a podporuje práci oběhového systému,
  • borůvkovým – povzbuzuje vzrušení zlepšením činnosti krevního oběhu a uvolňuje centra rozkoše v mozku,
  • kakaovým nebo s chilli – rozohňuje milostné choutky dávkováním „hormonu štěstí“ endorfinu.

Med u mužů posiluje vitalitu

Pánové, pozor! Dejte si med před vaší šťastnou hodinkou. Abyste měli hodně mužné síly, rychle se nevydali a prostě dlouho vydrželi. Obecně lze říci, že chybu rozhodně neuděláte, když med budete užívat pravidelně každý den. Nejlépe jednou až dvakrát jednu lžičku (ráno a večer). Pro celkové zlepšení zdraví skvělá věc. Ideálně při tom střídejte příchutě (malinovou, perníčkovou, rybízovou atd.), abyste dosáhli co největší pestrosti a účinků.

Vyzkoušejte naše top ochucené medy:

ananasový | dračí ovoce | zázvorový | jahody s vanilkou | banánový

Med jako erotická pomůcka

Je slaďoučký, je lepkavý, hydratuje, pečuje o pokožku a dobře se roztírá. To všechno med předurčuje k použití přímo během erotických hrátek. Pro dosažení co největšího požitku postupujte takto:

  1. Hnízdečko lásky upravte starým prostěradlem či speciálním omyvatelným přehozem, aby nedošlo ke znečištění povlečení.
  2. Med povolte, nejlépe ve vodní lázni.
  3. Ztekucený med naneste na partnerovu pokožku. Zaměřte se na citlivé (erotogenní) zóny jako rty, krk, bradavky nebo… fantazii se meze nekladou.
  4. Užijte si rozkoše při čištění partnerova těla a všem dalším, co následuje.
  5. Po dosažení báječného vrcholu se společně osprchujte teplou vodou.

A na závěr si ve vaně vychutnejte lázeň s mlékem a medem. Perfektní večer!

Kam med rozhodně nepatří

Cukry obsažené v medu nekamarádí s přirozeným vaginálním prostředím. Můžou narušit jeho správné pH a zavinit kvasinkovou infekci. Med zkrátka na dámské intimní partie nepatří a raději ho namažte na jiné vzrušující části těla. Žena jich má přece nepočítaně.

Cyklus Med a sexuální život od Včelařství Domovina

  1. díl: Proč med nabudí, uklidní a potěší
  2. díl: Praktické rady, jak na to (právě čtete)

Med a sexuální život

Další zajímavé články na našem blogu