Med za výhodnější cenu: Medožrouti

S radostí Vám oznamujeme, že nám naše včeličky donesly první letošní med. Letos to opravdu vypadá na výtečný rok. Přes větší sucho, které sužuje přírodu, se vede včeličkám skvěle! Přezimovaly na jedničku v plné síle. Také s medem to letos vypadá příznivěji, než tomu bylo v minulých letech.

Sleva na med

Bohužel poslední měsíce a roky nejsou pouze ve znamení šťastných událostí. Pandemii koronaviru vystřídala válka na Ukrajině. Všechny tyto události mají neblahý vliv nejenom na naše štěstí či životy, ale také na finanční situaci, která může být náročnější než kdy dřív.

Také my pociťujeme zhoršení ekonomických výsledků u nás ve firmě. A není se čemu divit. Ceny rostou raketově vzhůru nejenom u energií, ale také u pohonných hmot nebo základních potravin. Proto jsme se rozhodli, za pomoci našich včeliček, které nosí letos více medu, vytvořit prodejní akci na klasický květový med. Věříme, že medožrouti, kteří kupují zásoby medu na celou zimu, naši nabídku ocení. Zařadili jsme do naší nabídky nově tyto produkty za akční slevovou cenu:

Malý medožrout

Velký medožrout

Meduju celý rok

Jsou to balíčky v počtu 8, 16 nebo 32 kusů skleniček 750 g květového medu. Jsou určené pro opravdové medožrouty, kteří na med nedají dopustit. V omezeném množství a po krátký čas jsou za akční cenu. Nemáme to slovo rádi. Sleva. Nicméně cítíme, že někdy to tak prostě být musí.

Med za výhodnou cenu

Včelaříme osmým rokem a již čtyři roky Vám na našem e-shopu nabízíme medové pochoutky, které vyrábíme u nás na Vysočině. Jsme včelařská farma, výroba, e-shop. Snažíme se, aby vše fungovalo, jak má a abychom našimi výrobky potěšili co nejvíce mlsných jazýčků.

Mějte se prima. Zdraví Vaši včelaři.

Josef a Alena, Včelařství Domovina