Med s kakaem 400 g Medvěd kakaový

180 Kč
Skladem

Med s Kakaem

Obsahuje:

  • pastovaný med
  • kakao

Detailní informace

Detailní popis produktu

MEDVĚD KAKAOVÝ 400 G

Pro všechny, kteří v sobě stále mají ba i menší než větší kousek dětské dušičky.

Obsahuje: pastovaný med, kakao

Konzistence ochuceného medu Medvěd

Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. 

Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici

Včelnice Lubno II

Víte, že..?

      1. 70% světových plantáží kakaa nalezneme v západní Africe
      2. Samotné kakao je extrémně hořké
      3. Kakaové boby dovezl do Evropy v 16. století Kryštof Kolumbus

Ahoj, tady Josef – Váš včelař

Naše čoko pomazánka z medu a kakaa si mezi našimi ochucenými medy drží pevnou a neochvějnou pozici největší čokomlsky. Z praxe víme, že u dětí vede.

Co je to pastovaný med?

Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

A jak máme kakaového Medvěda nejraději?

Naše malá holčička snídá nakrájené chlebové čtverečky natřené čokomlskou minimálně dvakrát za týden. Palačinky tímto majstrštykem tuníme taky.

Včelařství Domovina - to je med od včelaře, domácí med, český med

Chováme včely s láskou

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

5
1x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole: