😍SLEVA 25 % na nejprodávanější medy DO 4. 5.😍

Magazín Bzzzučíme, Strana 7

Husí stehna na medu

Recept na husí stehna na medu využijete na svatomartinský oběd i kdykoliv během roku. Nebojte se nič...

Skořici arabští kupci loupili obřím ptákům. My ji přidáváme do medu

Arabští kupci jsou odvážní. Jak jinak si vysvětlit, že s nasazením vlastního života lezou do hn...

Forbes.cz, říjen 2023: článek Letos se vyrobilo více medu než…

O stavu českého včelařství v roce 2023 informovaly webové stránky prestižního ekonomického časo...

Mrkvová polévka s kurkumovým medem

Pokud už jste vyzkoušeli všechny druhy podzimních dýňových polévek, můžete pro změnu ukuchtit jinou ...

Jakub Kohák: Perly v botě

Kdo by neznal Jakuba Koháka. Všeuměla, tvářníka, čarostřelce, kazbundu a hašašíru. A také zapáleného...

Proč je med lepší než bílý cukr II.

Minule jsem začala rozebírat obecně značně diskutované téma srovnání cukru a medu. Často se tyto deb...

Heřmánek, všelék na každý den. Jak vypadá, kde roste, čím pomáhá?

Víte, jak krteček uzdravil myšku? Sova od starého dubu listovala v moudré knize a řekla: „Jedin...

iGlanc.cz, říjen 2023: článek Zázračný med na imunitu: Zkuste…

Internetové stránky populárního dámského časopisu Glanc pokračují v šíření medové osvěty. První...

Jablečný závin s medem

Recept na jablečný závin s medem je skvělý na víkend i všední den. Není sice štrúdl jako štrůdl...

Podzim se blíží, bacily se houfují. Máte dostatek medu?

Podzim klepe na dveře. Podívejte. Slimáci soutěží s houbaři, kdo bude první u hříbku pod smrčke...

Pohankové soba nudle s tofu a zázvorovým medem

Klasika, znáte to: nestíháte a hlad zaháníte nějakou rychlovkou. Ale i když v září vůbec nezvládáte,...

Domácí svačinové müsli tyčinky

Domácí müsli tyčinky jsou ideální zářijová svačinka, když nestíháte. Hodíte je do kabelky či aktovky...

Aspartam a ostatní „nebezpečná“ sladidla

Posledních pár týdnů se v médiích hojně probírá aspartam. Důvod? Světová zdravotnická organizac...

Zázvor lékařský jako lék na řadu nemocí. Uleví, pomůže a chutná

Liška moc dobře věděla, proč běžet k Táboru. Táhla se s docela pěkným pokladem, za takový ...

Termosolární úl – jak funguje a proč ho máme

Možná už jste někdy slyšeli o úhynech včel kvůli varoáze. Tohle onemocnění pro včelaře představuje f...

Host Radiožurnálu, září 2023: rozhovor o včelaření

Povědět něco o chovu včel a výrobě medu rozhlasovým posluchačům? Proč ne. I proto jsme s radost...

Tipy na školní svačinu. Jak ji udělat chutnou a zdravou

Nový školní rok je tady a s ním i každodenní příprava školních svačin. Mám pro vás několik tipů, jak...

Dub je strom bohů a také zdroj skvělého medu

Svou velikostí dub vždycky přitahoval pozornost. Lidé uctívali jeho dlouhověkost, blesky tancovaly p...

Používáme ověření věku Adulto