Med s perníčkovým kořením 75 g Medvěd perníčkový

75 Kč
Skladem

MED S PERNÍČKOVÝM KOŘENÍM

  • složení: 98% květový pastovaný med, 2% perníčkové koření
  • pastování medu je proces, který med nepoškozuje, med je pastován za studena
  • perníčkové koření vlastní výroby, do kterého dáváme pouze koření a žádnou mouku
  • pouze med a perníčkové koření = jednoduché 100% přírodní složení

Detailní informace

Detailní popis produktu

MEDVĚD PERNÍČKOVÝ 75 G

Vůně jako když maminka peče perníčky. Připomíná domov, lásku, pohodu. Zkrátka to vaše krásné, co chcete.

Obsahuje: pastovaný med, perníkové koření

Konzistence ochuceného medu Medvěd

Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. 

Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici

Ahoj, tady Alena a Josef, Vaši včelaři

Perníkové koření do ochuceného medu Medvěd perníčkový pro Vás mícháme sami. Dlouho předlouho jsme zkoušeli umíchat tu nejlepší směs. A povedlo se, přesvědčte se.

Včelařství Domovina - to je med od včelaře, domácí med, český med

Chováme včely s láskou

Co je to pastovaný med?

Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

A jak máme perníčkového Medvěda nejraději?

Do perníku a perníčků, do koláčů se švestkami a hruškami. Hodí se k pokrmům s oříšky a samozřejmě jen tak na lžičku.

Výživové údaje na 100 g

Energie 1388/ 332 kcal
Tuky 0,2 g
Z toho nasycené kyseliny 0 g
Sacharidy 81 g
Z toho cukry 78 g
Bílkoviny 0,4 g
Sůl 0 g

 

Minimální trvanlivost do: min. 12 měsíců od data doručení

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Nevyplňujte toto pole: