Med s kakaem a skořicí 400 g Medvěd kakao se skořicí

180 Kč
Skladem

MED S KAKAEM A SKOŘICÍ

  • složení: 95% květový pastovaný med, 3% nealkalizovaný kakaový prášek, 2% mleté skořice
  • pastování medu je proces, který med nepoškozuje, med je pastován za studena
  • kvalitní nealkalizovaný kakaový prášek
  • pouze med, kakao a skořice = jednoduché 100% přírodní složení

Detailní informace

Detailní popis produktu

MEDVĚD KAKAO SE SKOŘICÍ 400 G

Když jsme nevěděli jestli kakao nebo skořici, tak pro nás bylo kakao se skořicí jasnou volbou. Neumíte se rozhodnout jako my? Tady to máte.

Obsahuje: pastovaný med, kakao a skořici

Konzistence ochuceného medu Medvěd

Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med. 

Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)

Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici

Ahoj, tady Alena a Josef, Vaši včelaři

Vůně skořice mi vždycky připomene babiččin štrůdl. A kakao? Tak rádi jsme ho pili jako děti. Moje dvě oblíbené příchutě pod jedním víčkem, ty mě odnesou zpět do dětství. Doporučuji všem čokomlsounům a snílkům.

Včelařství Domovina - to je med od včelaře, domácí med, český med

Chováme včely s láskou

Co je to pastovaný med?

Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.

Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.

A jak máme kakao skořicového Medvěda nejraději?

Nejvíce jíme ke snídani na rozpečených toustech. Chutná nám také na krupicové kaši v kombinaci s rozpuštěným máslem je to nejlepší.

Výživové údaje na 100 g

Energie 1392/ 332 kcal
Tuky 0,7 g
Z toho nasycené kyseliny 0,4 g
Sacharidy 79 g
Z toho cukry 76 g
Bílkoviny 1 g
Sůl 0,01 g

 

Minimální trvanlivost do: min. 12 měsíců od data doručení

 

Buďte první, kdo napíše příspěvek k této položce.

Přidat komentář
Nevyplňujte toto pole:
5
2x
4
0x
3
0x
2
0x
1
0x
Nevyplňujte toto pole:
5
RZ Avatar autora | 30.7.2021
Perfektní jako vždy holky se můžou utlouct opět objednáme
5
IR Avatar autora | 9.12.2020
Top...lepsi nez nutela