Med s kakaem a skořicí 75 g Medvěd kakao se skořicí
Související produkty
Detailní popis produktu
MEDVĚD KAKAO SE SKOŘICÍ 75 G
Když jsme nevěděli jestli kakao nebo skořici, tak pro nás bylo kakao se skořicí jasnou volbou. Neumíte se rozhodnout jako my? Tady to máte.
Obsahuje: pastovaný med, kakao a skořici
Konzistence ochuceného medu Medvěd
Konzistence je podobná hustotě pastovaného medu, tedy je o něco hustější díky přimíchanému koření nebo mrazem sušenému lyofilizovanému ovoci. Lze jej roztírat na běžné pečivo s výjimkou velmi jemného pečiva např. neopečený toustový chléb nebo croissant. Ochucený med není tekutý jako běžný květový nebo lesní medovicový med.
Výrobek se skládá výhradně z medu, koření nebo mrazem sušeného lyofilizovaného ovoce. Výrobek neobsahuje žádné přidané stabilizátory, cukerné sirupy nebo jiné šťávy, které med naředí a roztíratelnost zlepší. Může se proto stát, že je konzistence hustější pro namazání či jiné konkrétní využití. Nechte výrobek při pokojové teplotě, ve které se konzistence výrobku po pár hodinách (s ohledem na objemovou velikost) zlepší a med změkne. Je to malá daň z toho, že složení je prostě 100% přírodní :-)
Skladování: do 25 °C vlhkosti 70 %, nedoporučujeme skladovat v lednici
Ahoj, tady Alena a Josef, Vaši včelaři
Vůně skořice mi vždycky připomene babiččin štrůdl. A kakao? Tak rádi jsme ho pili jako děti. Moje dvě oblíbené příchutě pod jedním víčkem, ty mě odnesou zpět do dětství. Doporučuji všem čokomlsounům a snílkům.
Včelařství Domovina - to je med od včelaře, domácí med, český med
Chováme včely s láskou
Co je to pastovaný med?
Květový med se mechanickým zpracováním uvede do podoby lehce roztíratelné konzistence. Pozvolným mícháním je zbaven přirozené krystalizace, a tedy nemůže úplně ztuhnout. Med v průběhu pastování neztrácí na kvalitě, jelikož není nijak zahříván. Samotné pastování je založeno pouze na bázi mechanického pohybu – míchání.
Pozor! Pastovaný med je možné ztekutit. Ztekucený květový pastovaný med se stane medem květovým nepastovaným, tedy čirým medem a takový med posléze zkrystalizuje do absolutního ztuhnutí. Pokud přeci jen chceme květový pastovaný med ztekutit, činíme tak šetrně do teploty 50 °C.
A jak máme kakao skořicového Medvěda nejraději?
Nejvíce jíme ke snídani na rozpečených toustech. Chutná nám také na krupicové kaši v kombinaci s rozpuštěným máslem je to nejlepší.
Výživové údaje na 100 g
Energie | 1392/ 332 kcal |
Tuky | 0,7 g |
Z toho nasycené kyseliny | 0,4 g |
Sacharidy | 79 g |
Z toho cukry | 76 g |
Bílkoviny | 1 g |
Sůl | 0,01 g |
Minimální trvanlivost do: min. 12 měsíců od data doručení
❤️SPRÁVNÝ VČELAŘ
Být včelařem, ale být především SPRÁVNÝM včelařem je pro nás zásada číslo jedna. Rádi vidíme, když naše včelstva po celý rok prosperují. Med je pro nás sladkou odměnou.
❤️KDO JSME
Jsme Alena a Josef - Včelařství Domovina z Vysočiny. Naší doménou je získávání a zpracování medu do lahodných medových pochoutek.
❤️VČELAŘSTVÍ DOMOVINA
Včelařství Domovina to jsou vynikající pochoutky z medu.